Corul Madrigal deschide seria concertelor din Stagiunea estivală 2020!

Duminică, 19 iulie 2020, ora 21:00, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu, deschide seria concertelor estivale cu evenimentul „Hora staccato” – Concert folcloric.

Primul dintr-o serie de 5, concertul de vară al Corului Madrigal se va desfășura în aer liber, la Amfiteatru „Mihai Eminescu” din Parcul Național (Lia Manoliu) din București (intersecția străzilor Mihai Coravu și Bvd. Basarabia).
Stagiunea estivală a Madrigalului este organizată în parteneriat cu Centrul Cultural „Mihai Eminescu” al Sectorului 2 din București.

 

 

 

 

Evenimentul „Hora staccato” îmbină sonoritatea inconfundabilă a ansamblului cu folclorul autentic românesc, aduce pe scenă artiști invitați și crează un spectacol plin de culoare și dinamism, atât sonor cât și ca mișcare scenică. „Stagiunea estivală Madrigal 2020” se înscrie în cadrul seriei de proiecte naționale SAMER – Stagiunea Artistică Muzicală Estivală a României inițiată de Ministerul Culturii, ce invită spectatorii la evenimente live în aer liber, pe parcursul întregii veri.

 

 

 

 

Reluarea concertelor și organizarea „Stagiuniii estivale Madrigal 2020” face parte din strategia generală a Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” de a păstra legătura permanent cu publicul și de a genera conținut cultural valoros, atât de necesar românilor, mai ales în perioade dificile. Seria de 5 concerte ale Stagiunii se va desfășura la Amfiteatru „Mihai Eminescu”, în fiecare duminică, de la ora 21:00 (19 iulie, 26 iulie, 2 august, 9 august si 16 august 2020), cu respectarea legislației în vigoare privind desfășurarea evenimentelor culturale cu public. Organizatorii au pregătit pentru public un repertoriu bogat și variat stilistic, diferit pentru fiecare spectacol, precum și o scenografie aparte, specifică evenimentelor Madrigal organizate în ultimii ani.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.