RAYE a revenit cu single-ul “Natalie Don’t”

După colaborarea cu DJ Regard pentru hitul “Secrets”, RAYE a revenit cu fascinanta melodie – “Natalie Don’t”. Povestea piesei “Natalie Don’t” este o versiune a secolului 21 a celebrului hit – “Jolene”, lansat de Dolly Parton.

Am știut instant, când am scris această melodie, că trebuie să fie un single oficial. Natalie Don’t este despre sentimentul de panică pe care îl ai când pierzi pe cineva. Indiferent de situație, de poveste, cântecul este, în același timp, o iluzie frumoasă, pentru că Natalie va face exact ceea ce își doreste”, a declarat RAYE.

Piesa este compusă de către RAYE, alături de John Hill și John Blanda. Melodia “Natalie Don’t” va fi inclusă pe următorul material lansat de către RAYE, proiect compus din șapte track-uri, pe care îl va lansa în această vară.

Am lucrat la un proiect ce explică cele șapte etape ale durerii provocate de cineva. Primul cântec este foarte dramatic, o baladă puternică, dar până la ultima piesa poți deja să spui că inima ta s-a vindecat. Sunt foarte mândră de toată munca și abia aștept ca publicul să asculte toate piesele”, a adaugat RAYE.

Videoclipul oficial este regizat de către Fiona Jane Burgess și o aduce pe RAYE în ipostaza unei femei care trece printr-un moment sensibil în care o altă femeie îi fură iubitul.

Urmareste aici videoclipul: https://www.youtube.com/watch?v=nzxEIgLlrlI

RAYE a dominat recent topurile din UK cu două hituri: “Secrets”, alături de DJ Regard, și “Tequila”, în colaborare cu Jax Jones și Martin Solveig. Totodată, RAYE a depășit 1 miliard de ascultări pentru piesele proprii, pentru care a primit și discuri de platină, aur și argint. De-a lungul timpului, RAYE și-a demonstrat și abilitățile de compozitor, colaborând cu John Legend, Major Lazer, Charli XCX, Little Mix, Hailee Steinfeld, Quavo, Normani, Ellie Goulding, Jax Jones, Khalid, Jessie Reyez, etc. În plus, a lucrat alături de David Guetta, Diplo, Bloodpop, Julia Michaels, etc. Cariera profilică a lui RAYE mai include o nominalizare la premiile Brit Awards pentru “Best Single”, certificări cu disc de aur, asocieri de imagine, show-uri sold out la KOKO, Village Underground și Heaven, turnee euopene alături de Khalid, Rita Ora sau Halsey, dar și multe alte activități.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.