6 jucători de la Dinamo au coronavirus

Dinamo aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, primește o lovitură năucitoare. Șase jucători din lotul său au coronavirus, iar partida restanță cu Chindia, programată în această seară de la ora 19:00, a fost amânată.

Jucătorii lui Dinamo și-au făcut testul pentru COVID-19 în urmă cu două zile, iar azi au venit rezultatele.
Vali Lazăr, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Mrzljak, Ștefan Fara (portar, 18 ani) și Alexandru Răuță sunt cei șase jucători depistați pozitiv cu COVID-19.

Surse apropiate din cadrul clubului explicau faptul că Lazăr ar fi luat virusul de la Bărboianu, nașul său și totodată jucător al celor de la Petrolul, club unde s-au înregistrat mai multe cazuri de coronavirus. Apoi, Grigore și Fara au venit în aceeași mașină cu Lazăr în cantonamentul de la Săftica. De asemenea, jucătorii respectivi sunt colegi de cameră în cantonament: Lazăr – Răuță și Grigore – Popescu.

Gigi Mulțescu, noul antrenor a lui Dinamo, nu exclude faptul că echipa sa, în conjunctura actuală, ar putea juca din sezonul următor la matineu
„Nu vreau să iau în seamă scenariul retrogradării, dar în acest moment este posibil. De asta suntem aici. Să facem orice este posibil ca acest lucru să nu se întâmple. Nu mă gândeam niciodată că vom ajunge în situația aceasta. Este un coșmar, unul din cele două cele mai grele momente din cariera mea. A mai fost unul în 1990 când au fost vânduți mulți jucători în străinătate. Mai erau doar trei sau patru jucători și am reușit să construiesc o echipă. Atunci se dorea desființarea lui Dinamo”, a declarat noul antrenor principal al lui Dinamo, Gigi Mulțescu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.