Liga 1 este aproape de revenirea la starea de izolare

După cele șase cazuri de coronavirus descoperite la Dinamo, Ministrul Sportului, Ionuț Stroe, își arată îngrijorarea și le recomandă cluburilor revenirea la starea de dinaintea relaxării. Justin Ștefan, secretarul general al LPF, s-a arătat și el de acord cu propunerea oficialului din Guvernul Orban.

Ministrul Stroe ia atitudine și le recomandă cluburilor să revină la starea de izolare de dinainte, dacă echipele doresc terminarea acestui campionat.
„Știrea nu este una plăcută, chiar îngrijorătoare. Avem, așa, o îngrijorare în ce privește practicarea sportului. Sportul se transformă într-un mic focar, ceea ce nu ne dorim. Le urez multa sănătate celor de la Dinamo.
A fost o faza incipientă, în care cluburile s-au pregătit într-un regim de izolare, a fost o testare succesivă. Acum mă îngrijorează că avem anumite focare la numite cluburi.
Aș recomanda cluburilor, dacă vor să termine această competiție, să se gândească serios la revenirea la acea izolare dinainte. Poate ar fi o măsură buna ca să putem duce cu bine la capăt aceasta competiție”, a declarat Ministrul Sportului, Ionuț Stroe, la Digi Sport.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.