Liviu Teodorescu lansează piesa “Mulțumesc”

Liviu Teodorescu continuă seria de lansări din acest an cu piesa “Mulțumesc” și, împreună cu ea, dă startul celui de-al treilea volum #LiTEMoments.

“Mulțumesc” vine ca o declarație de mulțumire atipică, pusă pe note muzicale. Cu o fină ironie, artisul face o declarație chiar ex-ului persoanei iubite. Mulțumirea constă în comportamentul nepotrivit pe care acesta l-a avut și faptul că nu a știut să o iubească, lăsându-i lui loc artistului să repare tot ce a stricat el.

Link YouTube: https://youtu.be/mVd7mrOQDTQ

Aceasta este prima piesă din al treilea volum LiTE Moments, un proiect de suflet marca Liviu Teodorescu. Este al treilea an consecutiv în care Liviu lansează seria LiTE Moments, un calup de piese scrise cu și despre iubire. În continuare, artistul va mai lansa încă două melodii, parte din acest volum, la o distanță de două săptămâni între ele.

În ultimii ani, numeroase piese din volumele LiTE Moments s-au remarcat și au devenit nelipsite de la toate concertele lui Liviu, fiind fredonate de toți fanii. Printre acestea se numără “Prefă-te”, “Toate momentele”, “Să nu te prind” și multe altele.

Versurile și muzica sunt făcute integral de Liviu Teodorescu, pentru producție a colaborat cu Ionuț Vasilache, iar mix & master-ul piesei a fost realizat de Max Kissaru. Videoclipurile volumului trei LiTE Moments au fost filmate în Grădina Botanică, toate păstrând aceeași notă, la fel ca ultimele două volume.

Liviu Teodorescu este, cu siguranță, una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele sale au milioane de vizualizări pe YouTube, iar contul lui de Instagram numără peste 705 mii de urmăritori. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii-concurs „Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesa”, „Obsesie”, “Lista de Păcate” sau „Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.