Spectacole cu Maia Morgenstern, Anca Sigartău, Lari Giorgescu, prezentate de TDR, la Casa Filipescu-Cesianu

Credit foto: Oana Monica Nae

Teatrul Dramaturgilor Români vă invită și în această săptămână la e serie de evenimente culturale, desfășurate în aer liber, în grădina Casei Filipescu-Cesianu, din Calea Victoriei nr. 151.

În această seară, de la ora 20:00 este programat un spectacol de muzică și poezie,  ”Canzonetta unei nopți de vară”. Îî veți asculta pe: All`s 2 – Maria Mădălina Constantin și Alin Horia Mânzat, Anca Sigartău, Iordache Basalic, Liviu Indricău, Valentin Dimitrie Simion. Conceptul spectacolului îi aparține lui Alin Horia Mânzat. Evenimentul este prezentat în cadrul  Zilei Artiștilor Independenți – Joi e Joy.

Mâine seară, tot de la ora 20:00, actorul Lari Giorgescu vă propune o întâlnire inedită cu universul lui Marin Sorescu, în spectacolul-concert ”Iona”. Îl însoțesc, cu muzica live, Adrian Nour și Lucian Maxim. Proiectul este coordonat de Victor Ioan Frunză.

Directorul de scenă Victor Ioan Frunză a colaborat de curând și cu Maia Morgenstern pentru un one woman show intitulat ”Nu sunt eu”. O puteți vedea pe marea actriță, în această premieră, în serile de sâmbătă și duminică, de la ora 20:00.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul https://teatruldramaturgilor.ro/.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.