Primaria sectorului 6 va chema in instanta Apa Nova

Sursa foto: Mircea Apostolescu

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a anuntat ca a inceput toate procedurile pentru a acţiona in instanta Apa Nova.

„Anunţ societatea Apa Nova că am demarat toate procedurile pentru a-i acţiona în instanţă pentru dezastrul pe care l-am trăit cu o seară în urmă, atunci când am avut o furtună puternică şi bineînţeles toate sistemele de preluare a apelor pluviale în mare parte din Sectorul 6 au fost blocate. Nu de puţine ori am spus că Apa Nova este obligată să-şi respecte contractele pe care le are cu Primăria Capitalei, contractele pe care le are cu cetăţenii acestui oraş, acestei capitale europene şi că are obligaţia să investească în infrastructura de canalizare, astfel încât să nu se mai întâmple ce se s-a întâmplat şi în trecut şi ce s-a întâmplat şi aseară”, a spus Gabriel Mutu, pe Facebook.

El a mentionat ca de 4 ani le transmite solicitari celor de la Apa Nova cu privire la decolmatarea canalelor de preluare a apelor pluviale.

„De 4 ani le transmit rugămintea să intervină în zona Giuleşti Sârbi, strada Pătrarului şi să monteze pompele necesare pentru ca această zonă să nu se mai inunde, de patru ani îi atenţionez că există zone în Sectorul 6 care atunci când avem ploi torenţiale se inundă. De ce credeţi dumneavoastră, domnilor de la Apa Nova, că trebuie să vă mai suportăm? (…) Vă anunţ public că am demarat procedura de chemare în judecată şi rog toţi cetăţenii care deţin poze cu ceea ce s-a întâmplat aseară (n.r. – duminică) să mi le trimită în privat, alături de ceea ce am colectat deja şi am făcut în noaptea precedentă, ca să le putem constitui ca probe la dosarul pe care îl voi demara în instanţă”, a adăugat Gabriel Mutu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.