Teatrul Nottara continuă stagiunea estivală!

Două spectacole sunt programate la Curtea de Onoare a Muzeului Naţional de Artă al României, în cadrul programului „Seri fantastice”.

Spectacolul-concert „Oglinda neagră” de Cristina Juncu, după schiţele lui I.L. Caragiale, poate fi vizionat vineri, de la ora 20. Din distribuţie fac parte Cristina Juncu, Rareş Andrici, Vlad Bălan, Mihaela Subţirică, Crenguţa Hariton.

„Praf de stele” de Norm Foster, în regia lui Lucian Sabados, se va juca pe 30 iulie, de la ora 20. Din distribuţie fac parte Luminiţa Erga, Diana Roman, Ada Navrot, Alexandru Jitea.

„Ideea ‘Serilor fantastice’ a venit în contextul în care ne-am dorit să sprijinim instituţiile organizatoare de spectacole, aflate în căutarea de spaţii pentru susţinerea de reprezentaţii în aer liber în această perioadă.

Cu Teatrul Nottara aveam deja o bună colaborare ca urmare a campaniei ‘Actori de pus în ramă’ şi ne bucurăm că putem duce lucrurile mai departe şi să formăm şi alte parteneriate, cum este cel cu Opereta din Bucureşti, toate în beneficiul iubitorilor de artă”, a declarat Cristina Verona Tobi, manager interimar – Muzeul Naţional de Artă al României.

Spectatorii vor beneficia şi de un bilet la Galeria Naţională a MNAR, valabil de la data reprezentaţiei, până la 30 august inclusiv, în timpul programului pentru public al muzeului: de miercuri până duminică, orele 11 – 17.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.