Spectacole de teatru în aer liber, în București, 21 iulie

Sursa foto: TNB

Ora 20:00, ”Zadarnicele chinuri ale dragostei”, un spectacol pe text shakespearian pus în scenă de Andrei Şerban, la Teatru Bulandra, jucat în cadrul stagiunii ”Teatrul la TVR”.  În distribuție: Şerban Pavlu, George Ivaşcu, Alin State, Lucian Ifrim, Cătălin Babliuc, Constantin Dogioiu, Catinca Maria Nistor, Ioana Anastasia Anton, Alexandra Fasolă, Silvana Negruțiu, Maria Vârlan și Adela Bengescu. Accesul în curtea TVR se va face prin intrarea din strada Constantin Blaremberg.

Ora 20.00, ”Frumoasa călătorie a urşilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt”, piesa lui Matei Vişniec  montată de Cătălina Buzoianu, la Unteatru, cu Iolanda Covaci și Marius Călugărița. Reprezentație susținută  în Parcul Herăstrău, la  Roaba de Cultură, în cadrul Zilele unteatru10.

”O relație deschisă” de Dario Fo și Franca Rame, spectacol cu Andreea Bibiri și Lucian Pavel, regizat de Ana Ioana Macaria, prezentat de Teatrul de Artă Bucureşti, în curtea Școlii Aldo Moro, Str. Sfântul Ștefan nr. 24.

Ora 21:30, ”Frumos e în septembrie la Veneția”, după Teodor Mazilu, regia și adaptarea: Mariana Cămărășan, spectacol cu Oana Pellea și Mircea Rusu, la TNB, Sala Amfiteatru.

Ora 22:00, ”Ce zile frumoase” de Samuel Beckett, spectacol cu Sabrina Iaşchevici și Ionuţ Vişan, în regia: Sânzianei Stoican, prezentat de Unteatru, în Parcul Herăstrău, la  Roaba de Cultură.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.