Troye Sivan lansează single-ul „EASY” și anunță lansarea unui nou EP

Pe 21 august 2020, Troye Sivan va lansa EP-ul „In A Dream”, un material cu șase track-uri. Anunțul apariției noului EP a venit cu track-ul „Easy”, a doua piesă de pe urmatoărul material.

Videoclipul a fost regizat de însuși Troye și poate fi urmărit aici: https://youtu.be/bCHqIhiFmEY

O poveste care încă se desfășoară, această mică colecție de piese explorează o perioadă de rollercoaster emoțional din viața mea, când sentimentele și gândurile erau șocant de proaspete”, explică Troye Sivan, care a adăugat că “Revederea acestor piese și momente este grea, dar sunt mândru de muzică și încântat să o lansez”.

Troye a înregistrat cinci dintre cele șase piese de pe EP împreună cu producătorul Oscar Görres (care a mai lucrat cu The Weeknd, MARINA, Tove Lo), între Stockholm și Los Angeles, chiar înainte de lockdown. Prima piesă de pe material, “Take Yourself Home”, a strâns peste 76 de milioane de streamuri la nivel global.

De-a lungul carierei sale, Troye a adunat aproape opt miliarde de streamuri la nivel global, pentru toate materialele sale. Albumul “Bloom” a fost numit de către criticii a numeroase publicații cum ar fi Rolling Stone, Billboard sau USA Today unul dintre cele mai bune albume din 2018. De asemenea, TIME spune despre Troye că este pop star-ul perfect.

Artistul deține numeroase premii internaționale: un premiu Billboard Music Awards, trei premii MTV Europe Music Awards și două premii GLAAD Media. “Revelation”, colaborarea sa cu Jónsi pentru filmul “Boy Erased”, în care Troye este personaj secundar, a fost nominalizată la Golden Globes pentru Best Original Song – Motion Picture. “Louder Than Bombs”, o piesă pe care Troye a co-scris-o și este pe noul album al celor de la BTS – “Map of The Soul: 7”, a debutat pe locul 1 in SUA, Korea, Australia și în multe țări în jurul lumii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.