Poliţiştii români de frontieră au prins un traficant de persoane!

arhiva

Împotriva unei femei din Bucureşti, în vârstă de 50 de ani, au fost demarate procedurile penale. Femeia a transportat, în remorca acoperită cu prelată a maşinii, cetăţeni turci care au vrut să ajungă ilegal în Ungaria, a informat Poliţia Română de Frontieră.

Maşina suspectă a fost oprită şi controlată luni, în zona localităţii Bobda, judeţul Timiş, în cadrul unei operaţiuni menite să stopeze traficul de persoane.

Poliţiştii de frontieră au descoperit în remorca maşinii 12 cetăţeni străini, fără niciun doceument asupra lor. Ulterior, s-a descoperit că sunt cetăţeni turci, care au spus că au plătit 70 de euro pe persoană, şoferului maşinii ca să îi ajute să ajungă în Ungaria.

În urma unei percheziţii efectuate duminică, la Bobda, poliţiştii români de frontieră au descoperit zeci de cetăţeni turci şi sirieni, fără acte de identitate, care au vrut să ajungă, clandestin, în Europa de Vest.

Imobilul, care servea drept ascuzătoare, a fost închiriat de femeia care a fost oprită de poliţiştii de frontieră cu o zi mai devreme, la Bobda.

Judecătoria Timiş a dispus plasarea femeii sub control judiciar pentru 60 de zile şi a demarat procedurile sub suspiciunea de săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.