METEO: Vreme calduroasa, dar instabila

foto: Adriana Baciu

In Bucuresti, la noapte, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 17…19 grade.

Maine, vremea se mentine calduroasa, dar instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate dupa-amiaza si seara, cand vor fi conditii pentru ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 31…33 de grade.

In tara, maine, vremea se va mentine in general instabila in sud-vestul, vestul, centrul si nordul tarii.

Cerul va avea innorari accentuate si se vor semnala averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii şi caderi de grindina, local in sud-vest si centru, in zonele montane si submontane.

Ploile vor avea caracter torenţial, iar pe arii restranse, se vor inregistra cantitati de apa insemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 de grade in estul Transilvaniei si 34 de grade in sudul Munteniei.

La munte, maine, vremea va fi in general instabila. Cerul va avea innorari accentuate si vor fi averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii si grindina. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.

Pe litoral, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in timpul zilei, dar şansele de ploaie vor fi slabe. Vantul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari in prima parte a intervalului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 şi 28 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 19 şi 21 de grade.

Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 24 si 26 de grade.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.