Maroon 5 lansează single-ul „Nobody’s Love”

După ce a adunat cele mai frumoase amintiri (Memories), videoclipul care a depășit doar pe YouTube peste 500 de milioane de vizualizări în câteva luni, trupa Maroon 5 a revenit cu piesa „Nobody’s Love”. Pentru noul track, Maroon 5 a lansat și un videoclip regizat de către David Dobkin, colaboratorul formației pentru multe clipuri, printre care „Sugar”, „Girls Like You” și „Memories. Proiectul video pentru noua piesă a fost filmat în Los Angeles, cu un iPhone, iar echipa de pe set a fost alcatuită din regizor și Adam, solistul trupei.

Urmărește aici: https://youtu.be/7ghhRHRP6t4  

În tandem cu lansarea noii piese, Maroon 5 și Interscope Records vor face o donație către ACLU (American Civil Liberties Union – California de Sud), organizație care se ocupă cu protejarea drepturilor omului.

„Nobody’s Love” va fi interpretat live în cadrul emisiunii The Late Show With Stephen Colbert, pe 10 august.
În același timp, Maroon 5 a anunțat noile date ale turneului american pe care îl pregătesc pentru 2021, pe care îl vor începe pe 15 iulie.

Maroon 5 este una dintre cele mai cunoscute formații pop ale secolului 21. Până în prezent, trupa a câștigat 3 premii Grammy și a vândut peste 70 de milioane de unități ale albumelor lansate. Cel mai recent album Maroon 5, „Red Pill Blues”, include hiturile „Girls Like You”, care a ajuns pe primul loc în Top 40 radio, dar și pe primele locuri în topurile iTunes, Spotify.

Cel mai recent single, „Memories”, a depășit 800 de milioane de ascultări pe Spotify și peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.