Trafic restricționat pe DN1, A1 și DN7!

arhiva

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este întrerupt în ambele sensuri pe DN1 Oradea – Cluj-Napoca, în apropierea localității Oșorhei, județul Bihor, din cauza unui accident. Au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului, două persoane au fost rănite, dar sunt conștiente și primesc îngrijiri medicale la fața locului.

Se estimează ca circulația să se reia, în condiții normale, în 30-45 de minute.

De asemenea, pe A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 411, sensul către Timișoara, în zona localității Coșevița, județul Timiș, o autocisternă fără încărcătură periculoasă s-a defectat în timpul deplasării și a rămas imobilizată pe partea carosabilă.

Din acest motiv, banda de urgență și prima bandă sunt restricționate, nefiind valori ridicate de trafic în zonă.

Astăzi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, în funcție de condițiile meteorologice, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, pe tronsonul kilometric 200+650 de metri – 221, pe raza localității Tuțulești, județul Vâlcea, vor avea loc lucrări de turnare a grinzii pentru parapetul din zonă.

Traficul se va desfășura pe jumătate de cale, în intervale de 15-20 de minute, în momentul în care se va turna beton.

De asemenea, pe DN7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, între kilometrii 163+800 de metri – 164+200 de metri, în apropierea localității Golești, județul Vâlcea, se execută lucrări de montare a parapetului tip H4b. Din acest motiv, între orele 08:00 – 18:00, se va circula pe două benzi din trei, traficul fiind dirijat prin indicatoare rutiere.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.