Eveniment sportiv inedit organizat pe terenurile de tenis de la Dinamo

foto Sorin Savin

Pandemia de coronavirus a dat peste cap pe termen lung, toate competiţiile majore din sport. Jocurile Olimpice considerate drept cel mai important eveniment sportiv, eveniment care se desfăşoară din patru în patru ani, au trebuit şi ele emânate până anul viitor. Astfel ediţia din acest an de la Tokyo, a fost amânată de organizatori pentru 2021.

Chiar în această perioadă în care ar fi trebuit să se desfăşoare deschiderea jocurilor olimpice din acest an de la Tokyo, conducerea CS Dinamo, a avut o idee lăudabilă. Staff-ul clubului din Ştefan cel Mare, a organizat un eveniment sportiv, un meci simbolic de tenis, un dublu, un meci care i-a avut ca protagonişti pe Horia Tecău sportiv legitimat la Dinamo, pe ambasadorul Japoniei, Hitoshi Noda împreună cu soţia sa şi pe Ilinca Popescu antrenoare la secţia de tenis.

La finalul partidei, Horia Tecău a schimbat câteva mingi peste fileu cu câţiva copii de la secţia de tenis, le-a dat câte un autograf pe o minge şi a făcut poze cu fiecare.
Amasadorul Japoniei în România a primit un tricou semnat din partea lui Horia Tecău plus un cadou simbolic cu sigla lui CS Dinamo.
Horia Tecău a declarat reprezentanţilor presei,

că se teme de faptul că Jocurile Olimpice de la Tokyo, care au fost reprogramate pentru anul viitor, s-ar putea amâna din nou din cauza pandemiei de COVID-19.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.