Spectacole de teatru în București, în această săptămână

Sursa foto: TDR

Și în această săptămână pot fi văzute spectacole de teatru, în aer liber, cu respectarea regulilor sanitare și de distanțare fizică.

În seara de marți este programată o singură  reprezentație, ”Călătoarea și Shakespeare” de Lucia Verona, regia: Ruxandra Bălașu. Spectacolul îi are în distribuție pe: Monica Davidescu, Marius Bodochi, Pavel Bârsan, Dana Voicu, și este prezentat de Teatrul Dramaturgilor Români, în Grădina TVR.

La Teatrul Național București, în stagiunea estivală ”Nopți de vară sus pe teatru”, la sala Amfiteatru,  se joacă ”Omul care a văzut moartea”, piesa lui Victor Eftimiu, pusă în scenă de Dan Tudor, cu: Lari Giorgescu, Costel Constantin, Adela Mărculescu, Marius Bodochi, Florentina Ţilea, Răzvan Oprea și Tatiana Oprea. Spectacolul are două reprezentații, pe 29 și 30 iulie, de la ora 21:00.

”Praf de stele” este spectacolul Teatrului Nottara prezentat în Curtea de Onoare a Muzeului Național de Artă al României, în cadrul programului ”Seri fantastice”, joi, 30 iulie, de la ora 20:00. În distribuție: Alexandru Jitea, Luminiţa Erga, Diana Roman, Ada Navrot, regia: Lucian Sabados,

Din 31 iulie,  Nottara-ul întră în noua ediție ”Teatru la TVR”. Prima reprezentație programată în aer liber, în curtea Televizunii, este ”Despre olteni, cu dragoste”, după Marin Sorescu. Spectacolul se joacă vineri, de la ora 20 :30. Din distribuție: Ion Haiduc, Ada Navrot, Daniela Minoiu, Ion Grosu, regia: Constantin Fugaşin.

Teatrul Evreiesc de Stat vă așteaptă cu o nouă reprezentație a spectacolului ”Stand-up Lechaim!”, în regia Maiei Morgenstern, de la ora 20:00, în curtea Şcolii Italiene „Aldo Moro”. ”Stand-up Lechaim!” este un concert spectacol special, cu: Maia Morgenstern, Mihai Ciucă, Dorina Păunescu, Mirela Nicolau şi Andrei Miercure, acompaniaţi de orchestra TES.

Pe Maia Morgenstern o puteți vedea și miercuri, de la ora 20:00, în one woman show- ul ”Nu sunt eu”, în direcția de scenă a lui  Victor Ioan Frunză, prezentat de Teatrul Dramaturgilor Români, în grădina Casei Filipescu-Cesianu, din Calea Victoriei nr. 151.

Pentru seara de joi, tot de la ora 20 :00, TDR vă propune ”Șase comedii ușoare pentru oameni triști” de Ștefan Caraman, în regia lui Alexandru Nagy, o reîntâlnire cu actorii Răzvan Vasilescu și Letiția Vlădescu, în grădina Casei Filipescu-Cesianu, Calea Victoriei nr. 151.

Accesul la spectacole este pe bază de bilet,

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.