DGASPC Sector 6 dezvoltă reţeaua de asistenţi maternali profesionişti

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 organizează selecţie în vederea atestării şi angajării de asistenţi maternali profesionişti, pentru dezvoltarea reţelei de asistenţă maternală la nivelul comunităţii Sectorului 6.

Activitatea este cuprinsă în cadrul proiectului Team – UP: Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor, derulat de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie, în parteneriat cu Direcţiile Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, proiect depus în cadrul Programului Operaţional Capital Uman 2014 – 2020, Axa prioritară 4: Incluziunea socială şi combaterea sărăciei, Prioritatea de investiţie 9.iv: Creşterea accesului la servicii accesibile, durabile şi de înaltă calitate, inclusiv asistenţă medicală şi servicii sociale de interes general, apel de proiecte POCU/480/4/19/19/Operaţiune compozită OS. 4.5, 4.14 – Reducerea numărului de copii şi tineri plasaţi în instituţii, prin consolidarea reţelei de asistenţi maternali.

Ce condiţii trebuiesc îndeplinite:

* persoanele să fie apte de muncă;

* să aibă domiciliul pe raza Sectorului 6;

* aplicanţii trebuie să dispună de spaţiu locativ;

* fără probleme de sănătate.

Persoana care devine asistent maternal profesionist primeşte în îngrijire unul sau mai mulţi copii şi va fi angajată cu carte de muncă, primind un salariu fix la care se adaugă sporurile aferente. De asemenea, pentru fiecare copil aflat în îngrijire se acordă alocaţia de plasament şi se decontează cheltuielile pentru serviciile de asistenţă medicală.

Persoanele interesate pot cere detalii şi informaţii la numărul de telefon 021.3176311/int. 225 sau pot accesa site-ul instituţiei: www.asistentasociala6.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.