Spectacole de teatru în aer liber, astăzi, în București

Sursa foto: Teatrul Nottara

De la ora 20:00

”Praf de stele” este spectacolul Teatrului Nottara prezentat în Curtea de Onoare a Muzeului Național de Artă al României, în cadrul programului ”Seri fantastice”. În distribuție: Alexandru Jitea, Luminiţa Erga, Diana Roman, Ada Navrot, regia: Lucian Sabados,

”Stand-up Lechaim!”, o nouă reprezentație a spectacolului Teatrului Evreiesc de Stat, în regia Maiei Morgenstern, în curtea Şcolii Italiene „Aldo Moro”. ”Stand-up Lechaim!” este un concert spectacol special, cu: Maia Morgenstern, Mihai Ciucă, Dorina Păunescu, Mirela Nicolau şi Andrei Miercure, acompaniaţi de orchestra TES.

”Șase comedii ușoare pentru oameni triști” de Ștefan Caraman, în regia lui Alexandru Nagy, o reîntâlnire cu actorii Răzvan Vasilescu și Letiția Vlădescu. Producția Teatrului Dramaturgilor Români se joacă în Grădina Casei Filipescu-Cesianu, Calea Victoriei nr. 151.

De la ora 21:00

”Omul care a văzut moartea”, piesa lui Victor Eftimiu, pusă în scenă de Dan Tudor, cu: Lari Giorgescu, Costel Constantin, Adela Mărculescu, Marius Bodochi, Florentina Ţilea, Răzvan Oprea și Tatiana Oprea, la Teatrul Național București, în stagiunea estivală ”Nopți de vară sus pe teatru”, la Sala Amfiteatru.

Accesul la spectacole este pe bază de bilet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.