Zborurile spre și dinspre Austria, se reiau de sâmbătă

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că zborurile spre și dinspre Austria vor fi reluate de sâmbătă, după o decizie luată de autoritățile de la Viena.

,,În conformitate cu informațiile comunicate de partea austriacă, Ministerul Afacerilor Externe precizează că autoritățile de la Viena au decis reluarea zborurilor directe între România și Austria începând cu data de 01.08.2020, ora 00.00. Decizia a fost luată în baza reevaluării măsurilor anterioare de suspendare a transportului aerian, inclusiv ca urmare a demersurilor întreprinse de Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul Ambasadei României la Viena, pe lângă autoritățile austriece competente”, a transmis Bogdan Aurescu, Ministerul Afacerilor Externe, citat de Mediafax.

MAE reamintește că începând cu data de 27 iulie, accesul cetățenilor români și ai statelor membre UE provenind din România cu destinația Republica Austria este permis dacă dețin un test biologic molecular negativ pentru SARS-CoV-2/ PCR, nu mai vechi de 72 de ore de la data prelevării, atestat printr-un certificat în limba germană sau engleză.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.