Lil Mosey lansează „Top Gone”, alături de Lunay

Rapper-ul american Lil Mosey (pe numele real Lathan Moses Stanley Echols) lansează piesa „Top Gone”, alături de prietenul Lunay, și continuă seria „dezvăluirilor” muzicale pentru această vară. La doar 18 ani, Lil Mosey este deja perceput ca un artist versatil și extrem de îndrăgostit de muzica rap, iar noul single, în colaborare cu artistul puertorican Lunay, nu face altceva decât să demostreze calitățile de muzicieni ale celor doi.

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=45P1eQjAj80

După mega-succesul „Blueberry Faygo” (peste 125 de milioane de vizualizări pe YouTube), care, în momentul de față ocupă poziția 11 în clasamentul Bilboard Hot 100, Lil Mosey deschide porțile celor care cred că visele se pot împlini cu multă muncă, talent și dedicare.

Creșterea exponențială a cântărețului a început în 2018, când Lil Mosey a debutat cu albumul „Northsbest” și piesa „Noticed” pentru care a primit Discul de Platină pentru cele mai multe vânzări. A urmat albumul „Certified Hitmaker”, lansat în 2019, și colaborările cu artiști precum Trippie Redd, Chris Brown și Gunna.

Cât despre Lunay, artistul de doar 19 ani, cu rădăcini în Puerto Rico, își continuă drumul în industria muzicală și se poate lăuda cu câteva colaborări de succes și nume precum Bad Bunny sau Daddy Yankee pentru cele mai recente materiale. În 2019, albumul Epico, semnat de Lunay, s-a bucurat de prima poziție în Billboard’s Latin Sales Chart.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.