Misiune grea pentru CFR Cluj în turul doi preliminar al Champions League!

arhiva

CFR Cluj va avea parte de un adversar de temut în turul 2 preliminar din Liga Campionilor, în cazul în care va reuși să treacă de maltezii de la Floriana.

Cea mai puternică formație din Croația, Dinamo Zagreb, va fi următoarea oponentă a ardelenilor, meciul urmând să se joace în Gruia, pe 25 sau 26 august. Dinamo Zagreb are în palmares 21 de titluri, 15 cupe şi şase supercupe, deținând recordul absolut pe plan intern în toate competiţiile. Valoarea lotului lui Dinamo Zagreb este de 93,95 de milioane de euro, față de 25,15 milioane de euro, cât este estimarea pentru lotul echipei CFR Cluj.

Până la meciul cu Dinamo Zagreb, CFR Cluj are de disputat partida cu Floriana. Meciul din primul tur preliminar al Ligii Campionilor va fi găzduit de campioana Maltei pe 18 sau 19 august. Calificarea în următorul tur se va decide într-o singură manşă.

Pentru a ajunge în grupele Ligii Campionilor, CFR Cluj trebuie să treacă de trei tururi preliminare, jucate într-o singură manşă, şi de play-off, care va avea loc în două manşe.

Astăzi se joacă și primele două sferturi din actualul sezon în Liga Europa: Inter Milano-Bayer Leverkusen la Dusseldorf și Manchester United- Copenhaga la Koln. Ambele partide încep la ora 22:00.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.