Primul parc cultural de distracții din România la Opera Comică pentru Copii

Curtea Operei Comice pentru Copii (OCC) se transformă într-un adevărat parc de distracții pentru copiii de toate vârstele. Activitățile propuse de instituția de cultură dedicată celor mici sunt atractive și foarte educative, în așa fel încât copiii, alături de părinți, să petreacă împreună timp de calitate. Toate activitățile sunt organizate astfel încât toate măsurile de siguranță să fie respectate, iar zâmbetele sub măscuțe sunt obligatorii pentru toți participanții.

În acest weekend, 14 – 16 august, se dă startul la distracție cu următoarele atracții:

Școala de șoferi OCC pune la dispoziție copiilor mașinute pe măsura lor cu care se pot plimba în voie pe traseul special creat în curtea OCC și se vor familiariza cu regulile de circulație.

● La Water Fight Arena copiii, dar și părinții se pot bucura de o porție răcorasă de bătaie cu apă. O activitate care îi face fericiți pe cei mici și cei mari deopotrivă.

Express OCC este trenulețul care va face înconjurul OCC. Cine nu s-ar bucura de o plimbare cu un trenuleț de poveste?

Râul OCC este singurul râu navigabil din București, iar plimbările cu bărcuța, într-o zi călduroasă de vară, sunt perfecte!

Aventura Parc îi provoacă pe toți copiii să parcurgă trasee cu grade de dificultate diferite, îi stimulează și îi convinge că sportul și activitățile în aer liber sunt cu adevărat distractive.

● De asemenea, imaginația și creativitatea le este provocată la Ateliere OCC. O serie de ateliere de creație îi așteaptă pe cei care vor să-și testeze imaginația. Copiii iubesc atelierele OCC, iar bucuria este și mai mare atunci când pleacă acasă cu un obiect creat de ei: o ramă foto, o figurină, o păpușă, un zmeu sau chiar sistemul solar.

Începând cu weekendul viitor, lista de activități se completează cu: Cinema, Observator de stele, Grădina cu fluturi, Sera plantelor carnivore, Copacul Păsărilor și altele.

Program Vara la OCC:
Vineri: 18:00-20:30
Sâmbătă: 10:00-13:00 și 18:00-20:30
Duminică: 10:00-14:00

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.