Cinema în aer liber 8

Primăria sectorului 3 aduce din nou Caravana Metropolis pe Insula Artelor din Parcul Titan pentru cea de-a VIII-a ediţie de Cinema în aer liber, ce se desfăşoară de astăzi până pe 13 septembrie. În prima săptămână, proiecţiile gratuite încep de la ora 21:00, accesul celor maxim 200 de spectatori, pentru care sunt amenajate locuri, se face până la ora 20:45, iar regulile de participare impuse de pandemia generată de noul coronavirus SARS-CoV-2 le găsiţi aici.

Cum evenimentul şi-a propus încă de la început să apropie publicul larg de filmul european şi de cel de autor, în general, aduce şi anul acesta pe marele ecran 21 de producţii, dintre care 10 noi, în Selecţia oficială, care în fiecare an reuneşte cele mai apreciate filme lansate în ultimul an, laureate la festivalurile de la Cannes, Berlin, Veneţia sau la premiile Oscar. Se adaugă Retrospectiva Filmului Francez cu 10 titluri, ce cuprinde atât producţii îndrăgite cât şi unele pe care publicul larg nu a avut ocazia să le urmărească pe marele ecran.

În închiderea evenimentului, spectatorii vor avea ocazia să vizioneze un film clasic american: „The Way We Were / Cei mai frumoşi ani”, în regia lui Sydney Pollack, cu Barbra Streisand şi Robert Redford în rolurile principale, câştigător a premiilor Oscar pentru Cea mai buna coloană sonoră şi Cel mai bun cântec original, ce poartă titlul acestei drame romantice şi este interpretat de amintita actriţă – cântăreaţă.

Bucureşti FM, va prezenta pe site-ul său programul zilnic al evenimentului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.