Vița de vie – concert inedit la Sibiu Jazz Festival

Sursa foto Sibiu Jazz Festival

Sunt foarte puține evenimente artistice în acest an, din pricina pandemiei.

Sibiu Jazz Festival își continuă tradiția pe scena muzicală din România și vine și cu o inovație la nivel de repertoriu și expresivitate artistică. Pe lângă eleganța și ritmicitatea jazzului clasic, festivalul are anul acesta o componentă inedită de rock.

Publicul este asteptat la sfârșitul penultimei săptămâni din august, respectiv pe 21, 22 și 23, la o serie de concerte , în aer liber, în piața Mare, din Sibiu.

Trupa Vița de Vie participa duminica, 23 august, la Sibiu Jazz Festival.

”Proiectul Acustic presupune reintepretarea pieselor noastre în alte forme si haine, unele dintre ele avand mare legătură cu jazzul. Avem swing, bossa si multe momente de improvizație în Acustic. Atât timp cât muzica este făcută de profesioniști, în sistemul artă pentru artă, cred că o alaturare intre o trupa de rock de calibrul nostru si un festival de jazz este bine venita. Fanii nostri intră în contact cu jazzul și își pot extinde orizontul iar fanii jazzului intră în contact cu muzica rock și pot experimenta și alte modalități de expresie. Este un win-win pentru toată lumea. Vorbim de muzicieni profesioniști care au la îndemână discursul propriului instrument. Pentru noi este o onoare să cântăm la Festivalul de Jazz de la Sibiu cu atât mai mult cu cât parte din muzicienii care compun Vița de Vie sunt la bază niște prozeliți ai genului”, explică Adrian Despot, solistul trupei

Programul complet poate fi vizionat aici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.