Muzică, evenimente online şi offline de astăzi, 19 august

* Din seria de evenimente organizate de Muzeul Naţional „George Enescu” sub genericul „De Ziua lui George Enescu”, cu prilejul zilei de naştere a compozitorului (19 august 1881), pe site-ul şi pe contul de Facebook ale instituţie, de la ora 18:00 puteţi urmări un interviu cu pianistul Josu de Solaun (Spania) realizat de dr. Carmen Cârneci, şi un recital online al acestuia. În program câteva lucrări compuse de Enescu: „Nocturne”- Hommage a la Princèsse Marie Cantacuzène (1907); ”Bourrée”, din Suita pentru pian nr. 2 op. 10 în Re (1901-1903) şi partea a  II-a – Andantino din Sonata pentru pian nr. 3 în Re, op. 24 nr. 3 (1933).

* Seria Backyard Acoustic Season continuă la terasa Expirat Halele Carol cu două concerte susţinute în condiţii speciale de trupa Implant Pentru Refuz, de la orele 18:00 şi 20:45. Al doilea concert este deja sold out, pentru primul găsiţi bilete aici

* Joy Band, susţine un concert de Retro Ballads, de la ora 20:45, la terasa Berăriei H. Concertul este urmat de posibilitatea de a viziona a doua semifinală din sezonul 2020 UEFA Champions League: Lyon vs. Bayern Munchen.

* Festivalul Internaţional „Vara Magică” ce se desfăşoară anul acesta în aer liber, în curtea Ateneului Român, vă propune astăzi, de la ora 20:00, un spectaculos concert susţinut de Romanian Chamber Orchestra dirijată Cristian Măcelaru având în program: Cvartetul în re „Fata şi moartea” de Franz Schubert şi Serenada pentru orchestră de coarde în Mi, op. 22 de Antonin Dvořák.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.