Amenzi usturătoare şi dosare penale pentru comercianţii de peşte din pieţele Capitalei

Poliţişti de la Direcţia Generală a Municipiului Bucureşti, împreună cu specialişti ai Gărzii Naţionale de Mediu şi ai Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Bucureşti, au efectuat mai multe controale în pieţele şi complexurile comerciale din Sectoarele 1 şi 6. Acțiunea comună a organelor de control, s-a lăsat cu amenzi usturătoare.

,,În timpul acţiunilor desfăşurate au fost verificaţi mai mulţi operatori economici ce au ca obiect de activitate comercializarea produselor piscicole, iar în urma controalelor efectuate au fost aplicate şase sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 70.000 lei, pentru deficienţe pe linia modului de asigurare a pazei bunurilor şi valorilor şi a modului de depozitare şi comercializare a produselor piscicole”, se precizează în comunicat transmis azi de Poliţia Capitalei și preluat de Agerpres.

Totodată, a fost confiscată şi distrusă o cantitate de aproximativ 140 kg de peşte, de diferite sortimente.
De asemenea, la două magazine au fost găsite cantităţi de peşte care nu aveau acte de proveniență, iar patronii celor două societăți comerciale s-au ales cu dosare penale.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.