De astăzi o nouă linie STB circulă în Capitală

O nouă linie de transport urban, 241, va facilita transportul locuitorilor din cartierul Apărătorii Patriei – zona Berceni, Metalurgiei si Turnu Măgurele, potrivit Societății de Transport Bucureşti (STB).

Autobuzele vor merge pe traseul Drumul Binelui, Aurel Perşu, Drumul Dealul Aluniş si Poştalionului pana la biserica Sfinții Brâncoveni unde vor întoarce.

Municipalitatea speră că prin înfiintarea acestei linii să-i convingă pe cetăteni să folosească transportul în comun în detrimentul deplasării cu masina personală.

2 COMENTARII

    • Numai administrația Tudorache trage mâța de coadă la proiectat și executat pasaje rutiere subterane care să substituie trecerile la nivel cu rețeaua feroviară din zona gărilor Depoul București Triaj,Pajura,Carpați și Bucureștii Noi conectând Șoseaua Chitilei cu Calea Giulești.Cea mai subdezvoltată zonă din sectorul 1 la capitolul infrastructură rutieră și transport public.Și intervenții în situații de urgență în cartierele din prelungirea Străzii Teodor Neagoe,a Străzii Marmurei,a Străzii Modestiei,a Străzii Inovatorilor,a Străzii Copșa Mică și a Străzii Chitila Triaj dependente de traficul feroviar.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.