Lele Pons lansează single-ul „Se Te Nota”, în colaborare cu artistul Guaynaa

Lele Pons, una dintre cele mai cunoscute artiste din America Latină la nivel mondial, colaborează cu Guaynaa, artistul originar din Puerto Rico pentru piesa „Se Te Nota”.

Co-produsă și compusă de către the Honeyboos, Nobeat și Gale, track-ul „Se Te Nota” are un bounce excepțional, însoțit de un bass puternic.

De la partea senzuală interpretată de către Lele, piesa continuă cu swag-ul magnific al lui Guaynaa. Totul prinde contur într-un videoclip foarte sexy, filmat de către cei doi artiști în Miami.

Videoclipul a fost lansat în premiera pe Facebook și poate fi urmărit aici: https://www.facebook.com/1519334114988183/posts/2656448797943370/?vh=e&extid=Bf5Uhqi6BIpm6xB9&d=n

Lele Pons este o forță în mediul online, iar recent și-a lansat podcastul „Best Kept Secrets with Lele Pons, pe Spotify. Noua sa emisiune aduce în același timp și conversații cu persoane anonime care împărtășesc secrete inimaginabile. În plus, Lele Pons, actrița, cântăreață și femeie de afaceri, și-a deschis sufletul în fața lumii, prin intermediul seriei „The Secret Life of Lele Pons”, lansată alături de YouTube Originals. În aceasta serie, Lele a mărturisit lupta sa continuă cu diagnosticul „OCD (obsessive-compulsive disorder)”.

Lele Pons este una dintre cele mai carismatice artiste din lume, cu peste 41 de milioane de urmăritori pe Instagram, 14 milioane pe TikTok și peste 16 milioane de abonați pe YouTube, iar cifrele impresionante continuă și pe alte platforme de socializare. Printre hiturile lansate de către artistă se numără „Bloqueo” și „Celoso”; acesta din urmă primind discul de Diamant în Mexic și discul de platină în SUA.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.