Măsuri de prevenţie a inundaţiilor în Capitală

Arhiva

Apa Nova intervine cu 18 hidrocurăţitoare, 76 de autoutilitare, echipamente de pompare şi 220 de specialişti pentru a limita impactul local al precipitaţiilor cu caracter torenţial, potrivit unui comunicat al Apa Nova.

Echipele Apa Nova intervin operativ la toate sesizările clienţilor şi autorităţilor pentru eliminarea acumulărilor de apă şi vor rămâne mobilizate în teren până la finalizarea tuturor intervenţiilor.

Ţinând cont de intensitatea şi durata precipitaţiilor, este posibil ca în unele zone să se depăşească capacitatea proiectată a reţelelor de canalizare şi să se formeze acumulări de apă, ce vor fi eliminate la scurt timp după reducerea intensităţii ploii, precizează Apa Nova.

În cazul în care se doreşte transmiterea unei sesizări către Apa Nova, bucureştenii pot contacta operatorul reţelei de canalizare la: 021.207.77.77 – Call Center, prin live-chat pe site-ul companiei la https://www.apanovabucuresti.ro/contact, prin aplicaţia mobilă Apa Nova Bucureşti.

Ca urmare a avertizărilor meteo emise de către Administraţia Naţională de Meteorologie pentru vineri, echipele operaţionale Apa Nova sunt mobilizate în teren încă din seara de joi, pentru a interveni imediat în zonele potenţial a fi afectate având în vedere cantităţile importante de precipitaţii prognozate pentru Bucureşti.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.