Spectacole de teatru în aer liber, în acest weekend

Sursa foto: nottara.ro

Teatrul Mic

Vineri, de la ora 20:30, ”Romeo si Julieta” de William Shakespeare, în regia Lilianei Pană. În distribuție: Marian Olteanu, Alina Rotaru, Alexandru Voicu, Cezar Grumăzescu, Rareș Florin Stoica, Gabriel Costin, Ruxandra Enescu, Liliana Pană, Andrei Seuşan, Dani Achim. Spectacolul se joacă la Teatrul de Vară Herăstrău.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Teatrul Nottara

Sâmbătă, de la ora 20:30, ”Aici nu-i de joacă”, un spectacol realizat de Catrinel Dumitrescu, inspirat de textul lui Pauline Daumale. Cele două interprete sunt Catrinel Dumitrescu și Victoria Cociaș. Spectacol prezentat în Grădina  TVR.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Teatrul Dramaturgilor Român, reprezentații în grădina Casei Filipescu-Cesianu, din Calea Victoriei nr. 151.

Vineri, de la ora 20:00, ”Indiscreții de tranziție”, piesă scrisă și regizată de Rodica Popescu Bitănescu, pe care o vedeți pe scenă alături de: Irina Movilă, Radu Solcanu, Roxana Condurache, Ștefana Ionescu Darzeu, Tomi Cristin.

Sâmbătă, de la ora 20:00, ”Șase comedii ușoare pentru oameni triști” de Ștefan Caraman, spectacol cu Răzvan Vasilescu și Letiția Vlădescu, în regia lui Alexandru Nagy.

Duminică, de la ora 20:00, ”Variaţiuni la invențiuni. Opus 2, O poantă muzicală… sau mai multe!” Spectacol creat și interpretat de actorii Petre Ancuța și Emilian Mârnea.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Teatrul Evreiesc de Stat

Sâmbătă, de la ora 20:00, ”Stand-up Lechaim!” este un concert spectacol special, oferit de Maia Morgenstern, Mihai Ciucă, Dorina Păunescu, Mirela Nicolau şi Andrei Miercure, acompaniaţi de orchestra TES. Teatrul Evreiesc de Stat vă dă o nouă întâlnire, de la ora 20:00, în curtea Şcolii Italiene Aldo Moro.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Teatrul Bulandra

Duminică, de la ora 20:30, ”Treapta a noua”, spectacol regizat la Anca Maria Colțeanu. În distribuție: Manuela Ciucur, Oana Ştefănescu, Catinca Maria Nistor, Adela Bengescu. Reprezentație găzduită de  Grădina  TVR.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Teatrul Masca

Sâmbătă și duminică, de la ora 19:00, “Statuile mele”, un spectacol de gală, în două parți. În cuprinsul acestora (re)descoperiți câteva dintre personajele care au respirat, timp de 30 de ani, în spectacolele Teatrului Masca. Scenariul și regia  – Mihai Mălaimare.

Spectacolele au loc in aer liber în Amfiteatrul Teatrului Masca din Bd.Uverturii nr.14. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile și în baza unei rezervări în prealabil, la adresa de email: office@masca.ro

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Festivalul ”Bucureştii lui Caragiale”,  în Parcul Cişmigiu

Sâmbătă, de la ora 20:00, ”A douăsprezecea noapte”, piesa lui Shakespeare în direcția de scenă a lui Victor Ioan Frunză, realizat la Teatrul Metropolis. Din distribuție fac parte: Corina Moise,  Alexandru Pavel, George Costin, Andrei Huțuleac, Sorin Miron, Nicoleta Hâncu, Adrian Nicolae.

Programul integral al evenimentului e disponibil pe www.arcub.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.