Nici un weekend fara abateri de la normele rutiere

Peste 12o de sanctiuni contraventionale s-au aplicat noaptea trecuta in Capitala.
Au fost retinute 29 permise de conducere:
18 pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice,
5 pentru infracțiunile constatate,
6 pentru nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului.
Polițiștii rutieri au întocmit 5 dosare penale:
2 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice
2 conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive
1 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat
Exemple:
Conducătorul unui autovehicul în vârsta de 33 de ani a fost depistat la intersecția Bd. Nicolae Grigorescu cu Str. Constantin Brâncuși, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L pentru recoltarea probelor biologice. În acest caz, s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 1 din Codul Penal.
Conducătorul unui autovehicul în vârsta de 22 de ani a fost depistat la intersecția Bd. Nicolae Grigorescu cu Str. Constantin Brâncuși, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L pentru recoltarea probelor biologice. În acest caz, s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 1 din Codul Penal.
Conducătorii unor autovehicule în vârstă de 22 si respectiv 27 de ani au fost depistati la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasau pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. Soferii au fost testati cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de 2 substanțe. Persoanele în cauză a fost conduse la sediul I.N.M.L., unde li s-au recoltat probe biologice. În acest cazuri, s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art.336 alin.2 din Codul Penal, transmite Brigada Rutiera a Capitalei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.