Duelul Instrumentelor pe Scena Mare!

Emisiunea „Duelul Instrumentelor”, difuzată în Aplicația #OperaCopiilor, va avea premiera la Gala „Duelul Instrumentelor”, pe 25 și 26 septembrie, de la ora 19:00. Cele mai iubite instrumente și momentele emoționante din cadrul emisiunii vor putea fi urmărite în următoarea premieră pe Scena Mare din Grădina Operei Comice pentru Copii (OCC).

Artiștii din orchestra OCC își vor evidenția talentul și de asemenea, vă vor ajuta să descoperiți frumusețea fiecărui instrument indispensabil din componența unei orchestre.

Bilete disponibile: www.bilete.ro/gala-duelul-instrumentelor/.

Atelierele Micul Artist își redeschid porțile

Proiectul educativ organizat de Opera Comică pentru Copii – Atelierul Micul Artist – își reia cursurile odată cu reînceperea școlii, atât în mediul online, cât și la sediul de pe Calea Giulești 16.

Atelierele sunt împărțite pe categorii de vârste și coordonate de oameni specialiști și profesioniști, majoritatea fiind artiști ai OCC. Aceste ateliere au menirea de a contribui la dezvoltarea artistică a celor mici, dar în același timp îi ajută să-și descopere și talentele.

Mai multe detalii: www.operacomica.ro/atelierele-micul-artist/.

Activitățile din curtea OCC rămân deschise

Atât timp cât vremea e frumoasă toate activitățile din curtea OCC rămân deschise și îi așteaptă pe copii la distracție! De asemenea, programul s-a extins și în timpul săptămânii.

Așadar, de marți până joi, între 16:30 – 20:30, vor fi deschise pentru copii o parte din activități: grădina cu Fluturi, Carnivorium (grădină cu plante carnivore), Râul OCC (plimbări cu bărcuța) și Magazinul cu jocuri.

De asemenea, vineri (17:00 – 21:30), sâmbătă și duminică (10:00 – 14:00 / 17:00 – 21:30) puteți profita și de celelalte atracții ale OCC: Aventura Parc, Ateliere de Creație, Școala de Șoferi, Express OCC, Water Fight, Copacul Păsărilor, Stage Academy, Cinema OCC și Observator OCC.

Înainte sau după distracție sunteți invitați la spectacolele organizate în aer liber, la cele două scene: Scena Mare și Căsuța din Copac. În acest weekend (18-20 septembrie) se va juca baletul „Eliza, Micuța Florăreasă” și „Călătorii Muzicale”.

Bilete disponibile: www.bilete.ro/categorii/pentru-copii/opera-comica/.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.