CFR Călători a prezentat noile vagoane modernizate!

Sursa foto: Olga Stancu

Astăzi, în cadrul unei conferinței de presa, CFR a prezentat 8 din cele 1.002 de vagoane modernizate sau reparate.

Sunt vagoane reprezentative pentru seriile lor, iar o parte dintre ele au trecut proba rezistentei la impactul cu călătorii deorece au intrat în compunerea trenurilor care au rulat în acest sezon estival.

Față de anul trecut, creșterea este de 25%, mult peste procentul operatorilor europeni, de 2-3%

Tomoni Vizante, președinte Consiliului de Administrație Electroputere Pașcani a declarat că unitatea pe care o reprezintă poate repara 60 de vagoane pe an, componentele fiind inlocuite în proporție de 90% la mai puțin de jumătate din prețul unui vagon nou.

Sursa foto: Olga Stancu

Garanția oferită este identică cu a celei pentru vagoanele noi, de 18 ani, cu posibilitate de prelungire.

De asemenea, tot în cadrul conferintei, directorul general CFR Călători, Dan M. Costescu a prezentat și principalele proiecte pe care compania le derulează sau le are în atenție: de săptămâna viitoare, 4.000 de angajati din rândul personalului de tren și al celui care intră în relație cu publicul vor participa la cursuri de instruire.

Se dorește ca standardele să fie asemănătoare cu cele din aviație. Angajații vor învăța să comunice în toate situațiile care pot să apară la bordul trenului: situații normale sau cele de criză. În plus, foarte curând, uniformele vor fi schimbate.

Un alt capitol important pentru compania feroviară îl constituie digitalizarea. Se fac demersurile necesare ca până la începutul noului an universitar, conductorii să primească tablete, dispozitive electronice și imprimante pentru ca biletele pe hârtie să fie eliminate.

Se are în vedere și dezvoltarea unei aplicații mobile pentru călători, unde vor fi integrate sistemele de bonusuri, discount-uri și informații despre călătorie.

Această prezentare necesită JavaScript.

Autor: Olga Stancu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.