Seri de operă și balet la Opera Națională București!

După șase luni de la ultimul spectacol în Sala Mare, Opera Națională București redeschide porțile în acest weekend și prezintă publicului spectacolele „Carmina Burana” de Carl Orff și „Bărbierul din Sevilla” de Gioachino Rossini.

Astfel, sâmbâtă, 19 septembrie, începând cu orele 19:00, veți putea urmări „Carmina Burana” de Carl Orff, iar duminică, 20 septembrie, „Bărbierul din Sevilla” de Gioachino Rossini.

Miercuri, 23 septembrie, începând cu ora 19:00, „Ama Deus” va reprezenta un concert dedicat lui Wolfgang Amadeus Mozart.

Sâmbătă, 26 septembrie, începând cu ora 19:00, veți putea urmări „Carmina Burana” de Carl Orff, iar duminică, 27 septembrie, de la ora 19:00, opera „Nunta lui Figaro” de Wolfgang Amadeus Mozart va încheia suita „Serilor de Operă și Balet”.

În această primă etapă de reluare a spectacolelor, pentru a respecta cu strictețe recomandările autorităților privind distanțarea socială, din cele 915 de locuri ale Sălii Mari, vor fi disponibile la vânzare doar 130.

Biletele se pot achiziționa de la Casa de Bilete a Operei Naționale București și online, de pe http://tickets.operanb.ro/.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.