Muzică și alte evenimente de astăzi, 21 septembrie

MUZICĂ

Seria Backyard Acoustic Season continuă la terasa Expirat Halele Carol cu concertul susţinut în condiţii speciale de Pinholes, de la ora 20:30, pentru care găsiţi bilete aici. Acces: de la ora 18:00.

ALTE EVENIMENTE

* Stagiunea Teatru în TVR aduce, în premieră pe scena din grădina TVR, absolvenţii Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I. L. Caragiale care susţin, de la ora 20:30, prima reprezentaţie a spectacolului „Pygmalion”, de G. B. Shaw.

* Până Duminică 27 septembrie, în spaţiul 1.5/Carusel de la librăria Cărtureşti Carusel, Forumul Cultural Austriac Bucureşti prezintă expoziţia multimedia „Josef Trattner’s Danube Sofa Journey”, o sinteză a proiectului artistic şi de cercetare de lungă durată a artistului vizual austriac Josef Trattner de căutare a legăturilor profunde care unesc naţiunile dunărene, legături mult mai puternice decât orice dificultăţi vremelnice care le-ar fi putut dezbina. Evenimentul este organizat cu ocazia celei de-a 10-a aniversări a adoptării Strategiei UE pentru Regiunea Dunării, una dintre cele mai frumoase, dar şi cele mai încercate din punct de vedere istoric zone ale Europei.

* Până pe 30 septembrie, la Muzeul Naţional al Literaturii Române, în Sala Alexandru Condeescu (Calea Griviţei, nr. 64-66) poate fi vizionată expoziţia „Semne”, semnată de artistul Ioan Nemţoi. Vizitarea se face de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 18.00 exclusiv cu programare la nr. 0762.671.698, numărul maxim de persoane acceptate în spaţiu fiind două (dacă nu fac parte din aceeaşi familie) sau patru (dacă fac parte din aceeaşi familie).

* Galeria Estopia (Str. Bocşa, nr. 5) găzduieşte, până pe 18 octombrie, expoziţia de grup „Foreseeing the Present”, ce prezintă lucrări realizate pe durata ultimelor 6 luni de 7 artişti: Marina Aristotel, Andrada Feşnic, Juhos Sándor, Sergiu Laslo, Madár Réka, Andrea Tivadar şi Edith Torony.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.