Nicoleta Nucă: ”Muzica bună ne leagă indiferent de circumstanțe”

Cum începe o nouă săptămână în matinalul ”Bună dimineața, Bucuresti!” pentru a fi perfectă? Cu muzică bună și Nicoleta Nucă! Artista a povestit matinalilor Andreea și Alex pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm, via Skype, despre noua piesă lansată alături de Pasha Parfeni și despre planurile pe care le are.

”A fost chiar OK perioada de izolare, pentru că am avut timp liber pentru mintea mea, pentru sufletul meu cum nu mai avusesem de ceva vreme. Intrasem într-un ritm de agitație tipic acestei lumi și pandemia a venit și a pus o pauză peste tot și mi-a lăsat timp sa fac ceva pentru mine. Familia este oricând o prioritate. În rest, cariera și liniștea mea și dorința de a face lucrurile pe care mi le doresc”, a spus Nicoleta Nucă.

Dacă vrei să afli ce a făcut Nicoleta în pandemie, de ce crede că oamenii au nevoie de momentele lor de singurătate, cum a păstrat legătura cu fanii, care îi sunt planurile, vezi VIDEO!

Cât despre noul single, Nicoleta povestește: ”Este și o piesă a-propos și de distanțarea fizică. Îmi place cum spune Pasha: că este despre distanță în sensul că atunci când stai prea mult împreună, la un moment dat, e nevoie de câte o pauză, o ieșire ca să se mai distanțeze oamenii puțin. Lăsând gluma la o parte, este important ca într-o relație să existe acel spațiu de intimitate pentru fiecare. ”Lasă-mă” este lansată de maxim 2 săptămâni. Eu cu Pasha ne cunoaștem de peste 10 ani, dar s-a legat treaba acum, de curând. Acum a fost momentul potrivit pentru această colaborare. Am filmat clipul separat: eu la București, el la Chișinău. Lansarea am făcut-o tot la distanță, înregistrarea la fel. Până la urmă, toate lucrurile care se întâmplă sunt niște lecții. Asta este despre capacitatea de a ne descurca în orice circumstanțe. Iar muzica bună ne leagă indiferent de circumstanțe”, punctează artista.

”Momentan online-ul primează. Sperăm ca încet, încet să se reia evenimentele măcar cu număr restrâns. În rest, urmează piese noi. A reînceput activitatea cu mersul la studiouri, să filmăm clipuri. Asta este partea care se poate pune în practică. Nu mi-am făcut momentan planuri foarte clare în privința pieselor. Ne lăsăm, hai să zic, cumva conduși de val. Așteptăm. Vrem să vedem cum se mișcă lucrurile și în funcție de asta vom stabili când va avea loc o lansare, dacă vor mai fi colaborări,” a mai spus Nicoleta Nucă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.