Muzică și alte evenimente de astăzi, 22 septembrie

MUZICĂ

* Concertul acustic de toamnă susţinut de trupele COMA şi Breathelast, după ora 19:00, la Quantic Club este sold out.

* Taraful lu’ Damian Drăghici dă concert, de la ora 20:00, la Grădina cu Filme a Creart (Piaţa Alexandru Lahovari, nr. 7) pentru care vă puteţi cumpăra bilete aici.

* Rockabella lansează noul single „Năluca” în cadrul unui concert pe care-l susţine în condiţii speciale, de la ora 20:30, la terasa Expirat Halele Carol în seria Backyard Acoustic Season. Găsiţi bilete aici. Acces: de la ora 18:00.

* Mircea Vintilă cântă, de la ora 20:45, la terasa Berăriei H.

ALTE EVENIMENTE

* Pentru prima dată în istoria ediţiilor, Art Safari Bucureşti prelungeşte programul de vizitare până Duminică 27 septembrie inclusiv, astfel încât iubitorii de artă, care şi-au achiziţionat bilete online, să reuşească să viziteze Pavilionul Art Safari, în care accesul, în condiţiile măsurilor de prevenţie sanitară, a fost încetinit de măsurile de control al fluxului). Muzeul temporar se întinde pe o suprafaţă de 11.000 de metri pătraţi şi găzduieşte 800 de opere de artă în valoare totală de peste 12 milioane de euro, în clădirea Victoria Tower (Calea Victoriei, nr. 15). Art Safari poate fi vizitat de marţi până duminică, între orele 12:00 şi 21:00 (ultima intrare, de la ora 20:30). Tururile nocturne (Night Tours) sunt organizate de miercuri până duminică, începând cu ora 22:00, vizitatorii având parte de tururi ghidate, art performance şi muzică live.

* Artistul vizual austriac Josef Trattner susţine 2 reprezentaţii, de la orele 19:00 şi, respectiv, 20:00, cu un performance în cadrul expoziţiei “Josef Trattner’s Danube Sofa Journey”, din spaţiul 1.5 / Carusel de la Cărtureşti Carusel. În acest spectacol în limba engleză live mai evoluează cunoscutul poet român Peter Sragher, autor al unor poeme inspirate de Dunăre, şi poetul şi flautistul bulgar, Ivan Hristov. Accesul este gratuit, în limita a 20 de persoane pentru fiecare din cele două reprezentaţii, dar cu înscriere obligatorie la adresa de mail bukarest-kf@bmeia.gv.at.

* De astăzi până Duminică 27 septembrie, Assamblage vă invită la Romanian Jewelry Week într-un format nou, adaptat noilor condiţii globale. Pe lângă expoziţia centrală ce poate fi vizitată zilnic între orele 11:00 – 1:00 la ARCUB – Hanul Gabroveni, astă-seară, de la ora 19;00, în noul sediu al Assamblage – Institutul de Artă şi Design (Str. Dimitrie Racoviţă, nr. 18), de la ora 19:00, are loc deschiderea oficială a evenimentului, ce include şi un vernisaj.

* „M de la Murphy”, se intitulează spectacolul conceput de coregrafa Andrea Gavriliu în cadrul proiectului „9G la TNB”, ce are loc de la ora 20:30, la Amfiteatrul de pe Teatrul Naţional Bucureşti.

* Expoziţia de desene semnate de Dan Perjovschi pe tema „Ne arde casa”. Ce poate fi vizionată până pe 4 octombrie pe gardul Muzeului Naţional de Artă al României prefaţează cea de-a VII-a ediţie a Platformei Internaţionale de Teatru Bucureşti.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.