Adrian Păduraru (actor): ”România are locuri minunate pe care lumea să le vadă”

Cine sunt „Fraţi de viţă”, care este legătura dintre pasiunea pentru vinuri și televiziune au aflat Andreea și Alex în Matinalul ”Bună dimineața, București!” de la Cătălin și Adrian Păduraru pe 98.3.

Căutând bucuria de a trăi, frații Cătălin și Adrian Păduraru, unul doctor în oenologie și degustător autorizat, pasionat de cultură și unul, actor și educator, pasionat de vinuri, aduc la TVR 2 emisiunea „Fraţi de viţă”, un magazin edutainment, săptămânal, ca o călătorie făcută pentru a descoperi puncte de oenoturism, turism ecologic, cultural şi pentru sănătate – în fiecare sâmbătă, de la ora 17:00.

“Punem umerii ca să arătăm o Românie foarte frumoasă. Încercăm să aducem românii mai aproape prin povestea viei și încercăm să îi conturăm dimenisunea întreagă. Ne-a dat Dumnezeu ceva miraculos și parcă nu avem conștiența faptului că suntem bogați. E o mișcare mondială în favoarea culturii vinului. România are locuri minunate pe care lumea să le vadă”, spun cei doi.

Dacă vrei să afli detalii despre emisiune, la ce cramă ajung săptămâna aceasta pentru filmări Cătălin și Adrian Păduraru, cum le-a venit ideea acestui proiect, vezi VIDEO!

”Găsim oameni care au investit tot ce au avut. Horticulutura nu e foarte simplă, pentru că rezultatele apar cam în 10 ani din momentul în care te hotărăști să faci vin până când ai șansa de a avea un vin bun. E un proiect comun în care ne regăsim, care ne permite să mai și glumim. Într-un peisaj în care totul e negativ, e frumos să vorbești despre un domeniu în care e pozitivism și în care găsești oameni care încă mai speră”, explică Cătălin și Adrian Păduraru.

”În breasla noastră sunt o grămadă de specializări. Oenologia presupune și o instrucție universitară, în care se poate pune și educarea în industria hospitalității. Oenologul are știința vinului în întregime, nu doar în prezentare. Mai e și componenta de critic de vin care trebuie să aibă la bază și știința nu doar cunoașterea empirică”, punctează Cătălin.

”Emisiunea se adresează tuturor celor care se raportează la vin. Încercăm să oferim o informație emoțională, nu doar una cognitivă. Vinul înseamnă plăcerea de a degusta și de a bea”, au concluzionat cei doi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.