Ce au declarat liderii politici la ieșirea de la urne

Președintele României, Klaus Iohannis, a votat la secția de la liceul Jean Monnet din București:
Este foarte important să mergem la vot, să nu lăsăm pe alții să decidă în locul nostru, astăzi îi alegem pe cei care conduc comunitățile în care trăim.
Este foarte important să ne uităm bine la candidați și să îi alegem pe cei care pot face ceva pentru comunitate, fiindcă până la urmă de ei depinde cum arată spitalul, cum arată școala, dacă drumurile sunt întreținute, dacă traficul este dirijat așa cum trebuie„.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a adresat bucureștenilor după ce a votat:
Sunt convins că bucureștenii aleg continuitatea și vor alege oamenii care le-au fost alături și care au realizări și care nu fac promisiuni„.

Premierul Ludovic Orban și-a exercitat dreptul la vot în comună Dobroiești:
Dezvoltarea comunităților locale prin investiții, locuri de muncă și dezvoltarea infrastructurii și până la urmă, creșterea nivelului de civilizație.
Pentru asta am votat.
Am votat pentru oamenii care îmi garantează că pot îmbunătăți viața în comunitățile locale și care au un proiect viabil„.

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a votat în satul natal Cârța:
Astăzi am votat pentru continuitate, ca să putem îmbunătăți condițiile pentru creșterea calității vieții.
Avem nevoie de autorități locale legitime, stabile„.

Dan Barna, USR PLUS, a adresat îndemnuri de prezența la vot:
Astăzi putem să decidem care sunt oamenii care vor avea grijă de bunici, de copii, de școală, de drumuri, de canalizare, de toate aceste priorități despre care doar vorbim odată la patru ani și care în puține locuri se întâmplă„.

Liderul PMP, Eugen Tomac, a votat de dimineață în București:
Îi invit pe cetățeni să vină la vot, este mult mai grav să lipsim de la acest exercițiu democratic și este mult mai grav să ne temem de virusul care poate bântui democrația decât de pandemie.
Am votat astăzi pentru experiență, pentru competență, pentru mai multă competență.

Urmareste LIVE felul in care decurg Alegerile Locale 2020 in Bucuresti AICI > https://www.bucurestifm.ro/2020/09/27/update-alegeri-locale-2020-bucuresti/

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.