Simona Halep a strălucit în primul meci de la Roland Garros

Debutul Simonei Halep la ediţia din acest an de la Roland Garros, nu a fost chiar uşor. Adversara ei de azi, jucătoarea din Spania, Sara Sorribes Tormo a avut o prestaţie peste aşteptări în primul set.
Sportiva noastră a fost surprinsă de replica deosebit de consistentă a ibericei, care s-a mişcat mult în teren, a returnat aproape tot şi a reuşit să domine începutul de set.

Sorribes Tormo a fost în avantaj la 3-1, dar risipa mare de energie şi-a spus cuvântul. Simona a avut răbdare , a început să mărească ritmul de joc, iar loviturile direcţionate pe colţurile terenului, au făcut-o pe iberică să facă pasul înapoi.
Sportiva din Constanţa începe să-şi domine adversara, scorul devine egal 4-4, iar de aici s-a rupt soarta primului set.
Numărul doi mondial menţine acelaşi ritm ridicat de joc, iar loviturile sale foarte bine plasate, au măcinat încet dar sigur ambiţia şi dorinţa de a rămâne în joc a adversarei.
Simona îşi trece în cont primul set cu 6-4, în timp ce adversara sa respiră din ce în ce mai greu, semn că efortul depus la începutul meciului începe să-şi spună cuvântul.

Manşa secundă a fost în totalitate a Simonei, care a controlat categoric fiecare schimb de mingi, în timp ce adversara sa vlăguită fizic, cedează aproape fiecare punct jucat.
Prima favorită a turneului de la Paris îşi trece repede în cont şi al doilea set cu 6-0 şi va juca în turul doi cu învingătoarea din partida dintre Irina Begu şi elveţianca Jill Belen Teichmann.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.