Irina Bara face senzaţie la Roland Garros

Foto Irina Bara/Instagram

Micuţa jucătoare din Bihor, traversează una dintre cele mai bune perioade din carieră. Venită din calificări, sportiva din România locul 142 WTA înaintea acestui meci, reuşeşte să elimine un cap de serie în turneul de la Paris, este vorba de croata Dona Vekic, locul 30 mondial.

Irina Bara o jucătoare cu un mental foarte bun şi-a dus până la capăt strategia de joc. Sportiva noastră, adepta unui stil romantic de joc, amintindu-ne de cel al anilor 70-80 şi-a plimbat pe tot terenul cu multă răbdare adversara.

Irina a alternat cu precizie loviturile de dreaptă, cu cele în cross şi cu reverul tăiat, alternanţa acestor lovituri producând ruperi de ritm şi sincope mari în jocul adversarei. Neavând un serviciu puternic dar constant bun, Irina s-a deplasat foarte bine în teren, s-a agăţat practic de fiecare punct, a returnat foarte multe mingi în teren, iar prin aceste variaţii de joc şi-a măcinat fizic şi mental adversara.

Irina Bara reuşeşte astfel victoria carierei pe până acum şi una dintre surprizele turneului de la Roland Garros din acest an, ea învind-o în două seturi cu 6-3,6-4 pe croata Dona Vekic, cap de serie 26 la Roland Garros.

În turul următor,Irina o va întâlni pe belgianca Alison Van Uytvanck.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.