Andreea Bălan: ”Sper să lansez un album”

Cu o frumoasă poveste de toamnă le-a spus ”Buna dimineața, București!” Andrea Bălan matinalilor Andreea și Alex pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm via Skype.

”Mă bucur de piesa lansată ieri. Are peste 200.000 de vizualizări în 24 de ore. Se numește ”Poveste de toamnă.” Sunt bine, deși este un an greu pentru artiști. În toamnă mai avem concerte, dar nu așa de multe. Încerc să văd partea plină a paharului. Am înregistrat multe piese. Acesta este al 4-lea single lansat anul acesta și urmează să mai lansez încă unul până la sfârșitul anului”, a spus Andreea Bălan.

”La începutul fiecărui an îmi fac un plan muzical. Când l-am făcut, am zis că anul acesta vreau să lansez mai multe piese de suflet, fără să mă gândesc la comercial. Ci să lansez ce piese îmi plac. Toate lansate până acum sunt conectate cumva. Au și poveste de sine stătătoare, dar sunt și conectate cumva. Sper să lansez un album. Puteam lansa cu cele de anul acesta și de anul trecut. Doar că îmi doresc un eveniment de lansare, așa că mai bine mai aștept un pic”, a explicat artista.

Dacă vrei să afli cum a suplinit Andreea lipsa concertelor, ce plănuiește legat de noul single, când va avea concerte, cum a fost perioada de lockdown, vezi VIDEO!

”Îmi doresc să avem o viață normală și să ne reluăm activitatea din anii precedenți. Eu nu am redus numărul de oameni de pe scenă, însă publicul e mai restrâns. Tuturor ne plac stadioanele, dar asta este. Filmările clipului au avut loc la Mogoșoaia. Fetițele au vrut să apară în videoclip. Cea mare a înțeles cum e cu filmările. Cred că sigur una dintre ele va urma ceva în muzică sau în televiziune. Dintotdeauna mi-am dorit doi copii. Încerc să petrec cât mai mult timp cu ele. Pentru mine contează mult ca ele să aibă un viitor bun”, povestește Andreea.

Cât despre proiectul Andre, artista punctează: ”Proiectul continuă. Vom lansa în următoarea perioadă o nouă piesă. Ne-am bucurat foarte mult anul trecut că am prins niște concerte mari. Ținem proiectul separat de carierele noastre solo. E totul foarte relaxat. Suntem alături una de cealaltă.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.