Noaptea Albă a Galeriilor la Teatrul Evreiesc de Stat

Teatrul Evreiesc de Stat va participa și în acest an la Noaptea Albă a Galeriilor. Evenimentul va avea loc în perioada 2-4 octombrie 2020.

Expoziția ALEF BEYS LA TES / ALFABET TEATRAL este un eveniment dedicat diversității și identității culturale, ce își propune să aducă în atenția publicului esența oricărei limbi: alfabetul.

Expoziția va fi organizată ca un tur ghidat al clădirii monument istoric a Teatrului Evreiesc de Stat, în care participanții vor intra într-un univers special al limbii și culturii idiș. La finalul turului ghidat, fiecare participant va primi un premiu surpriză.

Expoziția ALEF BEYS LA TES / ALFABET TEATRAL poate fi vizitată în intervalul orar 18:00-22:00. Intrarea va fi liberă!

Evenimentul va fi organizat de Teatrul Evreiesc de Stat, în parteneriat cu Federația Comunităților Evreiești din România și Muzeul de Istorie și Cultură a Evreilor din România.

Evenimentele culturale prezentate în Noaptea albă a galeriilor se vor desfășura, pentru prima dată, pe durata a trei zile, cu asigurarea măsurilor de prevenire a contaminării cu COVID-19.

NAG Bucureşti se desfăşoară anul acesta în 60 de spaţii culturale şi prezintă cu ocazia celei de-a XXIV-a ediţii două proiecte speciale.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.