Muzică şi alte evenimente de astăzi, 1 octombrie

MUZICĂ

* La Grădina Urbană (Str. Batiştei, nr 14) este programat, de la ora 19:00, un concert susţinut de Emeric Imre şi Jimi El Laco.

* La concertul acustic pe care The Mono Jacks îl dă după ora 19:00 la Quantic Club nu se mai pot rezerva bilete.

* În această lună, proiectul „Ascultă 5 minute de muzică clasică” îi este dedicat lui Ludwig van Beethoven, aniversat la 250 ani de la naştere. Pentru a marca această aniversare, deseară, de la ora 20:00, pe pagina de Facebook a Radio România Muzical este postată în premieră înregistrarea audio-video a concertului susţinut la Sala Radio pe 16 septembrie, în cadrul turneului Stradivarius 2020 de ambasadorul proiectului, violonistul Alexandru Tomescu.

* Irina Sârbu, acompaniată la pian Puiu Pascu, vă invită de la ora 21.00, la “Autumn in Bucharest”, un concert special ce aduce jazz-ul american la Hard Rock Café.

* Ambra revine la terasa Berăriei H, de la ora 21:15, cu un concert de muzică fado.

ALTE EVENIMENTE

* La Muzeul Ţăranului Român, de la ora 17:00 are loc, la Sala Acvariu, vernisajul expoziţiei „Mătuşa. Media mix pe fotografie”, a artistei fotograf Kathleen Laraia McLaughlin din Statele Unite ale Americii care, din cauza pandemiei, va fi prezentă doar virtual. Expoziţia va putea fi vizitată, până pe 10 octombrie, de marţi până duminică, între orele 10:00 şi 18:00.

* Muzeul Naţional al Literaturii Române (Str. Nicolae Creţulescu, nr. 8) continuă, în grădina sa, proiectul „Inside-Outside”, cu lecturi şi dezbateri moderate de Magda Cârneci, invitatul de astă-seară, de la ora 19:00, fiind Claudiu Komartin. Proiectul este organizat în parteneriat cu Centrul Ceh fiind o continuare a Festivalului Authors´Reading Month, coprodus de Televiziunea Cehă, ce a avut loc anul trecut în Cehia, fiind unul dintre cele mai importante evenimente de lectură publică din Europa Centrală.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.