Lecție de tenis a Simonei Halep, în partida de la Paris cu Amanda Anisimova

Eleva lui Darren Cahill a arătat prin jocul ei de astăzi, că este într-o formă deosebită. Ea declarase încă de acum două luni că îşi dorea să revină cât mai repede pe terenul de tenis şi că pe timpul pauzei datorată coronavirusului, s-a antrenat din greu.
La actual ediţie a turneului de la Roland Garros, jucătoarea din Constanța nu a pierdut niciun set în primele trei partide, învingându-le fără emoții pe Sara Sorribes Tormo (Spania), Irina Begu (România) și Amanda Anisimova (SUA).

Turneul parizian din acest an se defășoară într-o perioadă în care condițiile meteo sunt dificile, iar multe jucătoare s-au plâns de modul în care turneul a fost organizat. Cu toate acestea, Simona Halep s-a comportă normal atât pe teren cât și în afara lui și nu a căutat nod în papură așa cum au făcut în general jucătoarele care au pierdut.

Sportiva din România a învins-o categoric în meciul de azi pe Amanda Anisimova, cu scor 6-0, 6-1 şi s-a calificat în optimi. Ea și-a luat astfel o revanșă usturătoare pentru americancă, cea care anul trecut în sferturi o învingea pe Simona cu 6-2,6-4.

Imediat după terminarea partidei, jurnaliștii francezi au postat numai cuvinte de laudă pentru favorita principală a turneului de la Roland Garros pe contul oficial de Twitter al competiției:
„Ca un uragan! Simona Halep câștigă meciul revanșă și trece rapid de Amanda Anisimova în doar 54 de minute, 6-0, 6-1”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.