Nu se mai renumără voturile la Sectorul 1 și Sectorul 5!

Sursa foto: www.radiocluj.ro

Biroul Electoral Municipal respinge renumărarea voturilor în Sectorul 5.

Potrivit AGERPRES, BEM a admis contestațiile depuse la decizia anterioară a Biroului electoral de sector de renumărare a buletinelor de vot.

Conform ultimelor date parțiale, la sectorul 5, Cristian Popescu Piedone (PPU-SL) se află pe primul loc, cu 28,08% din voturi.

Biroul Electoral al Municipiului București a respins, de asemenea, renumărarea voturilor în Sectorul 1.

Referitor la apariția unor informații și imagini în spațiul public privind păstrarea și manipularea sacilor cu buletinele de vot, acestea nu intră în competența Biroului Electoral Municipal, urmând a fi analizate de autoritățile competente în acest sens, precizează instituția.

PSD a cerut renumărarea voturilor și, ulterior, reluarea votului în Sectorul 1, invocând o fraudă electorală, după ce în spațiul public au apărut imagini cu persoane care intră într-o cameră unde, posibil, sunt depozitate buletinele de vot.

Poliția București și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 s-au autosesizat și fac cercetări în două dosare penale.

Potrivit ultimelor date parțiale, în sectorul 1, Clotilde Armand (PNL, USR PLUS) se află pe primul loc la alegerile locale, cu 40,95% din voturi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.