VIDEO: Keo și Pavel Stratan – „Piesa a ieșit exact cum și-o dorea fiecare”

Sursa foto: Pavel Stratan/Facebook KEO/Facebook

O colaborare inedită, o piesă nouă, doi artiști care fac seznație cu un nou single. Despre „Lasă-mă să beau” au povestit Keo și Pavel Stratan în „Bună dimineața, București!” pe 98.3 FM și live pe Facebook-ul București FM, via Skype.

„Ideea a fost a lui Keo. A mai fost odată o propunere, am muncit la ea, dar nu prea s-au legat lucrurile. Însă, de data asta a fost să fie. Făceam versurile al acea piesa și ceva ne ținea pe loc. Asta ne-a plăcut din start. Fiecare a făcut partea lui. Ce cânt eu am facut eu, iar Keo ce cântă el. Tom Boxer a fost și el implicat în acest proiect”, spune Pavel Stratan.

Dacă vrei să afli cum s-a lucrat piesa, cum a fost perioada aceasta pentru Pavel Stratan, de ce nu a mers prima tentativă de colaborare, care este subiectul videoclipului, vezi VIDEO.

Keo a povestit: „În primul rând, voiam să vă spun că înainte să mă lansez cu prima mea piesă în 2005 eram fan Pavel Stratan. Apoi ne-am tot întâlnit pe la evenimente și mereu am simțit nevoia de a face ceva cu el, că îl respect și îl admir mult. Această idee ne-a plăcut foarte mult tururor. Mi s-a părut că este o potrivire între stilurile noastre și sper să placă tuturor. Eu am făcut primul pas. Eu am avut ideea, că îmi doream foarte mult o colaborare cu Pavel. El și-a pus amprenta și a făcut ca piesa să devină magică. Lucrurile au decurs simplu și firesc, fără efort. Piesa a ieșit exact cum și-o dorea fiecare. Mi-as dori mult să reușim să ajungem și în fața publicului. Nu sunt foarte multe evenimente în pregătire în următoarele luni din cauza situației actuale. Dar, o să lucrăm la niște idei.”

Cât despre alte proiecte, Keo a menționat: „Nu pot spune multe, dar am în plan și o colaborare cu Alexandra Ungureanu.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.