Muzică, evenimente de astăzi, 7 octombrie

* Concertul prin care Filarmonica „George Enescu” deschide stagiunea simfonică 2020-2021 are loc fără public, de la ora 19:00, în Sala Mare a Ateneului Român, de unde este transmis live online pe site-ul şi pe canalul YouTube ale instituţiei. Orchestra Simfonică, condusă de dirijorul englez Stefan Asbury, interpretează: Pavana de Gabriel Fauré, Concertul nr. 1, în la pentru violoncel şi orchestră de Camille Saint-Saëns – solist Andrei Ioniţă şi Simfonia nr. 2, în Re de Ludwig van Beethoven.

* În cadrul Overground Music Sunset Sessions la terasa Expirat Halele Carol dă concert Kumm, de la ora 20:00. Open doors: 18:00.

* Concertul formaţiei CORBU intitulat „Teama de sinceritate. Stare de pură neclintire interioară dedicată lui Florian Pittiş” este transmis live online, de la ora 20:00, din studioul Beatboy din Cluj-Napoca. Invitat la tobe este artistul Sergiu Homone. Găsiţi pe pagina de Facebook a Proiectului Muzical CORBU platforma pe care are loc transmisia.

* De la ora 20:45, la terasa Berăriei H începe Italian Night cu Joy Band şi vocile unui duo de excepţie: Oana Laus şi Mihai Meiroş.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.