Decizie de ultim moment la metrou

Metrorex a decis să restricționeze accesul călătorilor în stațiile de metrou, dar numai atunci când este necesară intervenția angajaților ISU. Anunțul a fost făcut de companie, prin intermediul unui comunicat de presă.

Potrivit Metrorex, în situațiile de urgență până la venirea forțele de poliție, „controlorii de acces și agenții de securitate vor îndruma călătorii, prin anunțuri la stația de sonorizare, respectiv prin recomandări verbale, să nu acceseze stațiile de metrou până la reglementarea situației’’.

De asemenea, reprezentanţii Metrorex au făcut demersuri pentru suplimentarea numărului de jandarmi care acţionează la metrou, în contextul evoluţiei pandemiei Covid-19, şi au discutat posibilitatea unei colaborări cu Poliţia Locală în vederea asigurării de sprijin la gurile de acces în situaţii de urgenţă.

Decizia din această după-amiază a conducerii metroului bucureştean, a fost luată în cadrul unei ședințe la care au luat parte reprezentanţi ai Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public, cei ai Poliţiei Metrou, ai firmelor de pază la metrou, precum şi reprezentanţii Metrorex.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.