Cătălin Măruță (PRO TV): ”Emisiunea asta zilnică face parte din viața mea”

Una dintre cele mai longevive emisini live, ”La Măruță”, împlinește pe 22 octombrie 13 ani de activitate live, zi de zi. Despre succesul în televiziune și cum e viața de realizator a povestit Cătălin Măruță, invitatul lui Alex și Andreea în matinalul ”Bună dimineața, București!” pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm, via Skype.

”Mâine împlinim 13 ani de când am început prima emisiune la PRO TV, se numea Happy hour. Imaginează-ți cum sună asta: 13 ani în 2020… Și 13 și 2020 și noroc în acceași frază mi se pare ceva senzațional. Au trecut foarte repede anii. Rămâi cu foarte multe amitiri și tot ce contează este să te bucuri în fiecare zi de energia pe care o primești. După 13 ani am răsmas cu mai mulți prieteni și cu amintiri foarte plăcute, care rămân peste ani”, spune Cătălin Măruță.

Daca vrei să afli cine a dat ”Neața!” alături de Cătălin, cum va fi ediția specială de mâine, numită simbolic ”Noroc cu Măruță”, ce spune despre anumite momente importante din viața lui, care este protocolul legat de pandemie la filmări, vezi VIDEO!

Deși cifra 13 este adesea asociată cu ghinionul, Măruță nu are superstiții. Ba, mai mult, a denumit ediția aniversară ”Noroc cu Măruță”. A pregătit surprize frumoase și pline de zâmbet. ”Nu am superstiții, pentru că asta mi-ar mai lipsi! Aveam superstiții când eram de vârsta lui David. Am scăpat acum de ele. Eu am, pentru că emisiunea asta zilnică face parte din viața mea.”

Măruță a dezvăluit una dintre surprizele de mâine: ”În proporție de 90% nu am legitimația la mine. Mi-au făcut colegii o farsă ieri și portarul mi-a cerut legitimația, motivând ca nu mai are nimeni voie să intre fără, nici Măruță care are emisiune în fiecare zi. Avea foarte multe argumente… Îți dau cuvântul meu că a fost un moment în care mi-am spus: ”Băi, chiar a luat-o lumea razna?!” Și a fost și un moment în care m-am surprins că nu m-am enervat… Dar am aflat că a fost o farsă, pe care o vom vedea mâine la emisiune. Mâine e o ediție specială. O farsă făcută și lui Chef Hadad, plus cea făcută mie. Foarte mult timp ne-am bucurat de succesul farselor. Îți spun în premieră: Andra a acceptat să vină la emisiune pentru o rubrică pe care o facem joia, cu sosurile iuți: eu am 3 întrebări picante pentru ea și ea 3 picante pentru mine. O să fie o emisiune extrem de interesantă. Toți colegii mei sunt de nota 10! Nu știu dacă mai sunt exact emoțiile alea de acum 13 ani. Acum e, poate, mult mai multă concentrare: să te gândești să meargă lucrurile cum trebuie. E un drum pe care îl știi. Mâine, de la ora 15.00 sunt 13 ani de emisiune!”, a spus realizatorul Pro TV.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.